آموزش بهترین روش حمام کردن بیماران ضایعه نخاعی(معلولین) و دستگاه های کمکی آن


بسیاری از بیماران سالخورده به دلیل اینکه در بستر بیماری به سر می برند، دچار مشکلات بهداشت فردی خواهند شد. زیرا نه تنها به این دلیل است که جا به جا کردن آنها دشوار است، بلکه تکان دادن آنها با تحمل درد همراه خواهد بود. تکنیک ...


بسیاری از بیماران سالخورده به دلیل اینکه در بستر بیماری به سر می برند، دچار مشکلات بهداشت فردی خواهند شد. زیرا نه تنها به این دلیل است که جا به جا کردن آنها دشوار است، بلکه تکان دادن آنها با تحمل درد همراه خواهد بود.

تکنیک ها و روش های مناسب برای حمام کردن سالمند، به شما کمک می کند تا بدانید چطور و چه زمانی یک فرد سالمند را به حمام برید. برای آگاهی از این نکات مهم، با ما همراه باشید:

قبل از شروع
 

قبل از یادگیری روش های حمام بردن سالمندان، مهم این است که اعتراف کنید که بسیاری از سالمندان ممکن است با ایده حمام کردن، موافق نباشند و عصبی و یا ناراحت شوند. یادگیری روش های حمام بردن سالمند، فقط منحصر به تکنیک ها و روش های حمام بردن نیست. بلکه محبت و همدردی، یکی از ملزومات آن است.

بخاطر اینکه بسیاری از بیماران سالمند تلاش می کنند تا به صورت آزادانه حرکت کنند، یادگیری چگونگی حمام بردن سالمند، کمی زمانبر خواهد بود.وقتی در حال یادگیری شستن فرد سالمند هستید، مهمترین کار که می توانید انجام دهید این است که آشکارا با آن فرد، ارتباط برقرار کنید.

درک اهمیت بهداشت
 

بهداشت مناسب، بخش حیاتی زندگی روزمره برای اکثر بزرگسالان است، اما اگر در حال یادگیری این هستید که چگونه یک فرد سالمند را استحمام کنید، ممکن است درک درستی از نقش مراقبت از بدن در هنگام مراقبت از سالمندان نداشته باشید.

بسیاری از سالمندانی که در بستر هستند و یا قادر به حرکت کردن نیستند، ممکن است در بهداشت فردی دچار مشکل شوند. به عنوان یک مراقب، نحوه یادگیری شستشوی بدن و مراقبت از موی سالمندان در محیط خانه، بسیار حاٸز اهمیت است و شما قادر خواهید بود با فرد سالمندی که با شما زندگی می کند با مهربانی و دلسوزی رفتار کنید.

آنچه باید در مورد استحمام سالمندان در تخت، بدانید

استحمام در تخت، یکی از اصلی ترین بخش مراقبت از سالمند در خانه می باشد. قبل از شروع به استحمام در تخت، اطمینان حاصل کنید که تمامی لوازم مناسب و مورد نیاز برای استحمام سالمند را آماده کرده اید و به راحتی قابل دسترسی هستند. برای استحمام در رختخواب، شما نیاز به وساٸل زیر دارید:

شامپو بدن

حوله

پارچه یا ملحفه ضد آب

آب گرم

دو عدد ظرف آب

در نظر داشته باشید که وقتی تصمیم دارید سالمندی را در تخت استحمام کنید، درک این مسئله بسیار حاٸز اهمیت است که فرد سالمند ممکن است خجالت بکشد و یا احساس ناراحتی کند که فرد دیگری می خواهد این کار را برای او انجام دهد. تمام تلاش خود را به کار برید تا سالمند بتواند احساس راحت تری با شما داشته باشد. اگر چه استحمام ممکن است در ابتدا دشوار به نظر برسد، حقیقت این است که پس از شروع به کار، یک روند نسبتا ساده خواهد بود.

ایده بسیار خوبی است که تخت را قبل از زمان استحمام آماده کنید. ممکن است بخواهید روی تخت را با ملحفه ضد آب بپوشانید تا آب، درون تشک نفوذ نکند. اگر خیالتان از این بابت راحت است، به راحتی حوله هایی را که می خواهید برای زیر و دور بدن سالمند استفاده کنید، قبل از شروع به استحمام آماده کنید.

زمانی که یک فرد سالمندی را استحمام میکنید، مواظب باشید که دچار سرماخوردگی نشود. برای جلوگیری از این حالت، اطمینان حاصل کنید که دمای اتاق را به حد کافی افزایش داده باشید و در طول حمام، او را تا حد ممکن بپوشانید. شما باید، فقط قسمت هایی که در حال شستشوی آن هستید را بدون پوشش قرار دهید. این، به این دلیل است که بیمار هم احساس راحتی کند و هم بدنش گرم بماند و مانع سرما خوردگی او شوید.

با شستن قسمت بالاتنه، شروع کنید. در ابتدا قسمت شانه ها را شستشو دهید و برای این کار، از شامپو بدن استفاده کنید. هر سمت بدن سالمند را از بالا به پایین و با استفاده از شامپو بدن و آب گرم شستشو دهید.بدن او را با آب گرم با استفاده از یک لیف جداگانه و آبی که از قبل آماده کرده اید، آبکشی کنید.بدانید که اگر صابون یا شامپو بدن روی پوست آنها باقی بماند، ممکن است خشک شود و باعث ایجاد حساسیت پوستی در فرد سالمند شود. از آنجا که بسیاری از سالمندان در معرض خشکی، اگزما و خارش پوست هستند، بهتر است صابون یا شامپو بدن را به طور کامل از روی بدن او بوسیله آب، شستشو دهید تا چیزی روی پوست آنها باقی نماند.

پس از شستشو و آبکشی فرد سالمند، یک حوله بردارید و به آرامی او را خشک کنید. مراقب باشید که با ملایمت و مهربانی این کار را انجام دهید و از مالش شدید پوست آنها اجتناب کنید.ابتدا یک طرف بدن و سپس طرف دیگر را بشویید. در پایان، قسمت خصوصی شخص را بشویید. در حالی که بسیاری از افراد سالمند ممکن است با این کار، عصبی و یا ناراحت شوند، همدردی با آن ها، تا حدودی به آن ها کمک خواهد کرد تا متوجه شوند که این وضعیت آنها، تجربه خجالت آوری برای آنها نیست. اطمینان حاصل کنید که آن ناحیه را به طور کامل خشک کنید و سپس فرد سالمند را به پشت برگردانید.

هنگامی که بدن فرد را شسته اید، ممکن است بخواهید از شامپوی بدون نیاز به شستشو استفاده کنید. اگر فرد سالمند ترجیح می دهد که موهای او را با آب بشویید، ممکن است در آن زمان این کار را، انجام دهید. درباره استفاده از کلاه شامپو و شامپو بدون آب برای آنها توضیح دهید. مهم است که برای بیمار سالمند، گزینه های گوناگون را ارائه دهیم. استراحت در رختخواب، به اندازه کافی برای آن ها دشوار است، اما با ارائه گزینه های مختلف به بیمار برای انتخاب( کلاه شامپو برای سالمندان یا شامپو بدون آب)، باعث میشویم احساس کنند هنوز هم اختیاراتی در زندگی خود دارند.

مراقبت از موی سالمندان شاید یکی از جنبه های چالش برانگیز مراقبت از سالمندان این است که شما، مراقبت صحیح و مناسبی برای موی سالمندان به آنها اراٸه دهید. نکته مهم این است که بدانید مراقبت از موهای سالمندان با مراقبت از موی افراد جوان، بسیار فرق دارد.همانطور که افراد پا به سن میگذارند، موی آنها هم تغییر می کند، نیازهای آنها برای مراقبت از مو نیز تغییر خواهد کرد. مراقبت از مو در سالمندان، برای افرادی که مشغول به این کار هستند، نباید یک تجربه پر از استرس به شمار آید. بلکه با درک درست و نگاهی دلسوزانه، ممکن است تجربه ای راحت داشته باشید.

در ابتدا، در مورد شامپو بدون نیاز به آب، برای مردم صحبت کنید. شامپوی بدون نیاز به آب، گزینه مناسبی برای بسیاری از بیماران سالمند است. همیشه نحوه عملکرد شامپو بدون آب را برای آن ها توضیح دهید تا فرد سالمند بتواند نظر خود را در مورد چگونگی مراقبت از موهای خود بیان کند. برای بیماران علاقه مند به شامپو بدن، شامپو بدن بدون نیاز به آب نیز موجود است. بخشی از ارائه مراقبت دلسوزانه،این است که به آن ها حق انتخاب دهید.

اگر فردی که مراقبت از آن را به عهده گرفته اید، شامپو بدون آب را پذیرفت، ممکن است بخواهید از کلاه شامپو بدون شستشو برای او استفاده کنید. یک کلاه شامپو برای سالمند، یک شامپوی بدون نیاز به شستشوی ساده و ایمن را ارائه می دهد. به راحتی کلاه شامپو را برای بیماران سالمند، روی سر آنها قرار دهید و آن را به آرامی ماساژ دهید.

کلاه، حاوی مواد تمیز کننده ای است که به دقت و به آرامی و بدون نیاز به آب، موی سالمند را شستشو خواهد داد. شامپوی بدون آب، گزینه فوق العاده ای برای سالمندانی است که نمی خواهند موهایشان را کاملا خیس کنند. شامپوی بدون آب، همچنین تضمین می کند که بیمار نیاز به خشک کردن مو پس از تمیز کردن نخواهد داشت.

یک گزینه دیگر برای مراقبت از موهای سالمند این است که موهای او را به طور کامل، در رختخواب با شامپو شستشو دهید. شما می توانید یک حوضچه آب به طور خاص برای شستن موی او در رختخواب سالمند، طراحی کنید. این تضمین می کند که بیمار نیازی به حرکت دادن یا ترک رختخواب خود ندارد تا موهایش، شسته شود. به خاطر داشته باشید که حتما دمای آب را چک کنید، زیرا آب، نباید بیش از حد گرم یا خیلی سرد باشد. قبل از قرار دادن حوض، قسمت بالای تخت را با حوله بپوشانید. سپس شما می توانید به سادگی موی سر سالمند بیمار را بشویید. با حوله، موهای او را به آرامی و به طور کامل پس از شستشو خشک کنید و مطمئن شوید که پس از شستشوی موی او، احساس راحتی خواهد داشت.

چه زمانی کار شما تمام خواهد شد؟
 

پس از کمک به بیمار سالمند با تمیز کردن و استحمام او، اطمینان حاصل کنید که مراقبت های زیر را انجام داده اید. در حالی که اکثر بیماران سالمند نیاز به استحمام هر روزه ندارند، اما بسیار مهم است که شما به طور مرتب از آنها مراقبت به عمل آورید. صورت و قسمت های خصوصی بدن او را، هر روز بشویید.زیر بغل ها نیز، روزانه به شستشو نیاز دارند. شستشوی کامل بدن سالمند را می توان در تخت، در صورت نیاز انجام داد. اما، این کار باید به طور منظم انجام شود تا اطمینان حاصل شود که بیمار به اندازه کافی تمیز شده است، در حالی که در خانه، تحت مراقبت هستند.علاوه بر این، همیشه به نیازها، افکار و عقاید بیمار گوش فرا دهید. اگر بیمار سالمند شکایت میکند و ایراد میگیرد، زمانی که قرار است او را استحمام کنید، او را درک کنید. زیرا ممکن است در آن لحظه احساس خجالت زدگی و یا ناراحتی داشته باشد.با بیمار صحبت کنید و نظر او را درباره راه هایی که می تواند با شما احساس راحت تری داشته باشد جویا شوید و این پیشنهادات را تا آنجا که ممکن است اجرا کنید.گاهی اوقات چند تغییر ساده می تواند دنیایی از تفاوت را در هنگام مراقبت از بیمار سالمند در خانه اش ایجاد کند. مهمتر از همه، این است که همیشه نسبت به مراقبت و راحتی بیمار هنگام کمک به او و یا استحمام او، بیشتر تمرکز داشته باشید.اگرچه ممکن است شما با ایده ی پیشنهاد استحمام و یا استفاده از شامپوی بدون آب، مشکلی نداشته باشید، اما در نظر داشته باشید که بعضی از سالمندان در مورد این فرآیند، عصبی و ناراحت می شوند. بنابراین بسیار مهم است که شما، روی اراٸه مراقبت بیمار محور، تمرکز داشته باشید.

ابزارهای کمک حرکتی

ابزارهای کمک حرکتی برای حرکت دادن افراد دارای محدودیت‌ها و مشکلات جسمی-حرکتی و برای انتقال آنها از یک نقطه به نقطه دیگر استفاده می‌شود. این ابزارها به شکل ها، فرم‌ها و اندازه‌‌‌های مختلف طراحی شده اند تا به بیمار در حرکاتی مثل استفاده از دستشویی عمومی، رفتن به حمام یا حتی نشستن در داخل و یا خارج شدن از اتومبیل کمک می‌کنند. بعضی از انواع مختلف این ابزارهای کمک حرکتی عبارتند از:

  • تخته‌‌‌های انتقالی؛ این تخته بیمار را با کمی‌بالابردن از روی تخت به روی صندلی حرکت می‌دهد.
  • دیسک‌‌‌های انتقالی؛ با استفاده از این دیسک‌ها دیگر نیاز به تلاش زیادی برای جابجایی بیمار نیست و این ابزارها حتی باعث کاهش فشار به کمر بیمار و همچنین خود پرستار یا مراقبت کننده می‌شوند.
  • کمربندهای انتقالی؛ این کمربندها بیمار یا فرد سالمند را در حین حرکت از نقطه ای به نقطه ای دیگر ثابت نگه می‌دارد.

 

صندلی‌‌‌های بالابر

صندلی‌‌‌های بالابر ( صندلی انتقال بیمار)

هدف اصلی استفاده از صندلی‌‌‌های بالابر این است که فرد بیمار را کم کم و به آرامی‌بالا ببریم تا جایی که به حالت ایستاده یا صاف قرار بگیرد یا اینکه حرکت او برای تغییر حالت و نشستن را آسان کنیم بدون اینکه آسیبی ببیند. صندلی‌‌‌های بالابر به گونه ای طراحی شده که مشابه صندلی‌‌‌های لمیده و راحتی است و بنابراین بیشترین میزان آسایش و راحتی را به همراه دارد.

آنها همچنین برای کنترل کامل بدن برای تامین بیشترین میزان آسایش طراحی شده اند. این صندلی‌ها از افتادن بیمار جلوگیری می‌کنند و میزان کشش مفاصل را به حداقل می‌رسانند. صندلی‌‌‌های بالابر در مدل‌ها و اندازه‌‌‌های مختلف و مطابق با هر نوع نیازی در دسترس است. انواع مختلف این صندلی‌ها دارای گزینه ماساژ گرمایی هم هستند.

صندلی لگن دار

صندلی لگن دار

این وسیله یک جایگزین مناسب و امن برای کسی است که دارای محدودیت حرکتی است و به عنوان یک صندلی به همراه یک لگن به عنوان توالت همراه استفاده می‌شود. این نوع صندلی بخصوص برای افرادی مناسب است که با استفاده از توالت‌‌‌های استاندارد و معمولی مشکل دارند.

آنها دارای گزینه‌‌‌های مختلف مانند ارتفاع قابل تنظیم، دسته‌‌‌های قابل جدا کردن و پایه ای برای راحتی حرکت هستند. این صندلی‌ها همچنین دارای چرخ هایی هستند که به انتهای هر دو پایه آن متصلند و حرکت صندلی را راحت تر می‌کنند. یک صندلی لگن دار خوب و باکیفیت باید با دوام و ضد زنگ زدگی باشد.

صندلی‌‌‌های استحمام


صندلی‌‌‌های استحمام

این نوع صندلی‌ها بیشتر مناسب آن دسته از بیماران یا افراد سالمند است که نمی‌توانند به طور طولانی مدت زیر دوش حمام سرپا بایستند. این صندلی‌ها با دوش سرخود به بیماران و افراد ناتوان کمک می‌کنند تا به راحتی دوش بگیرند و از حمام آب داغ لذت ببرند.

به این شکل، افراد سالمند و ناتوان به راحتی و به تنهایی می‌توانند حمام کنند. انواع مختلفی از صندلی‌ها استحمام با ظرفیت‌‌‌های وزنی متفاوت در بازار موجود هستند. بنابراین توصیه می‌کنیم که آن مدل از صندلی را انتخاب کنید که تحمل وزن بیمارتان را داشته باشد. یک صندلی استحمام خوب باید محکم، بادوام و برای نشستن راحت باشد.

بالابر بیمار

بالابرهای انتقال بیمار ابزارهای کمکی هستند که به مراقبت کنندگان و پرستاران کمک می‌کنند تا در مواجهه با مشکلات بر سر راه انتقال بیماران بتوانند به راحتی آنها را جابجا کنند. بالابرهای انتقال بیمار یا توسط یک موتور برقی و یا به وسیله یک تلمبه هیدرولیکی دستی کار می‌کنند. این بالابرها انواع مختلفی که عبارتند از:

  • بالابرهای ایستادن؛ این بالابرها به بیمار کمک می‌کنند که از حالت نشسته به حالت ایستاده تغییر وضعیت بدهند و مدل‌‌‌های دستی و برقی هم دارند.
  • بالابرهای کل بدن؛ این بالابرها به شکل هیدرولیک کار می‌کنند.
  • بالابرهای سقفی؛ یک بالابر خطی که معمولا به سقف متصل می‌شود و به بیمار کمک می‌کند که راه برود.
  • بالابر پلکانی؛ این بالابر با برق کار می‌کند و بیشتر از بالابرهای دستی برای خانه مناسب است.

بالابر بیمار بر: همانطور که از نام این بالابر مشخص است بالابر بیمار بر برای حمل بیماران، افراد سالمند و کم توان استفاده می شود. بالابر بیمار از بالابر های نفربر می باشد که فناوری نوین در عصر حاضر برای فراهم آوردن آسایش و راحتی برای بیماران علی الخصوص افراد سالمند یا معلول می باشد.

بالابر بیمار رو انواع مختلفی دارد که در نوع برقی یا دستی با ظرفیت های گوناگون عرضه می شود. این بالابر دارای یک صندلی می باشد که قابلیت تا شدن را داشته و در هر جایی مانند منازل، آسایشگاه ها، بیمارستان ها و… می توان از آن استفاده کرد. امنیت این بالابر بسیار بالا می باشد چرا  که در هیچ صورتی حتی با داشتن وزن بالا پاره نشده و شکاف بر نمیدارد یا شکسته نمی شود.

بالابر بیمار قابلیت نصب به سقف را نیز دارا می باشد که به این نوع از بالابرها بالابر بیمار سقفی گفته می شود. بالابر بیمار سقفی با نصب بر ریل مخصوص متصل به سقف حرکت کرده و در هر سو که این ریل نصب شده باشد حرکت می کند.

شرکت آپار بالابر اولین تولید کننده و عرضه کننده انواع بالابر بیمار می باشد که به جهت فراهم آوردن راحتی حمل و نقل بیماران خصوصا در بین طبقات در انواع مختلف به مشتریان خود عرضه می کند. این شرکت سالیان طولانی است که در زمینه فروش انواع بالابرها، استاکر، لیفتراک و… فعالیت داشته و با تولید با کیفیت ترین بالابر ها به برندی قابل اعتماد و معتبر تبدیل گشته است.

شرکت آپار بالابر امکان خرید بالابر بیمار بر را برای تمامی مشتریان خود فراهم آورده است که با قیمتی مناسب و مقرون به صرفه می توانند تهیه کنند.

انواع بالابر بیمار بر کدام اند؟

بالابرهای بیمار بر به طور کلی دارای دو نوع می باشند که هر کدام دارای قابلیت های منحصر به فردی است. این دو نوع بالابر بیمار شامل:

بالابر بیمار بر دستی

بالابر بر بیمار دستی از ساده ترین نوع بالابرهای بیمار می باشد که بیشتر اوقات در مواقع اضطراری در هنگامی که بالابر بر بیمار برقی شارژ نداشته یا خراب شده باشد مورد استفاده قرار می گیرد. این بالابر معمولا بیشتر در مکان هایی که امکان شارژ بالابر برقی وجود ندارد کاربرد دارد از قیمت کمتری بر خوردار است.

بالابر بیمار بر برقی

بالابر برقی بیمار که نام دیگر آن لیفتر نیز می باشد به منظور حمل و جا به جایی بیمارانی چون بیماران قطع نخایی یا افرادی که تون حرکتی ندارند مورد استفاده قرار می گیرد. عمده کاربری این بالابر بیمار برقی در آسایشگاه سالمندان، آسایشگه معلولین، بیمارستان ها، محیط خانه و… می باشد. ابن بالابر به دلیل دارا بودن از قابلیت های فراوان و سرعت و امنیتی که در حمل دارد مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است.

بالابر بیمار برقی دارا یک ریموت کنترل برای راحتی هدایت دستگاه می باشد. با استفاده از این ریموت که به بالابر متصل است شما می توانید بدون وجود یک فرد دیگر برای هدایت بالابر از آن استفاده کرده و جا به جا شوید.

این کنترل دارای یک جلیقه می باشد که به بالا و پایین رفتن جک بالابر کمک می کند. در بسیاری از مواقع برای راحتی جا به جایی افراد تغییر زاویه پایه های بالابر را نیز به طور برقی سفرش می دهند. در این زمان یک جک جداگانه ای به بالابر متصل می شود.

انواع بالابر بیمار بر برقی کدام اند؟

بالابر برقی بیمار نیز خود دارای انواع مختلفی می باشد که شرکت آپار بالابر با قیمتی مناسب عرضه می کند. در ادامه ی این مطلب به انواع بالابر بربیمار بر برقی می پردازیم:

صندلی لیفت بیمار

صندلی لیفت بیمار یا دستگاه جا به جایی بیمار بالابری می باشد که دارای صندلی مخصوص بوده و به افراد در جهت انتقال از روی ویلچر به زمین یا برعکس به کار می آید. این صندلی همانطور که از نامش پیداست قابلیت لیفت یا بلند کردن بیماز از 6 سانتی مری تا 56 سانتی متری از سطح زمان را دارا می باشد.

بالابر بیمار مدل تاشو

در این مدل بالابر قابلیت تا شدن را دارد که این امر باعث می شود حمل آن آسان و راحت باشد. از این بالابر بیمار علاوه بر مصارف معمولی می توان در مسافرت ها نیز استفاده کرده و احساس آرامش را به بیمار القا کرد. بالابر یبمار تاشو امکان جا به جایی بیمار از روی زمین، تخت یا ویلچر را به راحتی فراهم می آورد.

صندلی مخصوص افراد کم توان

از دیگر انواع بالابر برقی بیمار می توان به این صندلی های مخصوص افراد کم توان اشاره کرد. این صندلی ها به افراد کم توان جهت ایستادن در حالتی که نشسته اند به کار می آیند. کاربردهای این صندلی در محل کار، منزل یا حتی در مدرسه برای افرادی که توانایی بلند شدن از روی میز را ندارند می باشد.

دستگاه انتقال بیمار

از جدید ترین و خلاقانه ترین انواع بالابربیمار برقی می توان به دستگاه انتقال بیمار اشاره کرد. دستگاه انتقال بیمار به دلیل برخورداری از حجم کم و وزن سبک برای نیاز های روزانه همچون بلند کردن بیمار، حمل بیمار، انجام مراقبت های بهداشتی بیمار، انتقال بیمار به ماشین و… مناسب ترین و امن ترین بالابر می باشد. این دستگاه وزنی تا حدود 150 کیلوگرم را می تواند تحمل کند.

این بالابر دارای یک صندلی چرخ دار بوده که با وجود سیستم بالابری منحصر به فردی که در آن تعبیه شده است انتقال بیمار را تنها با فشردن یک دکمه بدون تلاش اپراتور برای بلند کردن انجام می دهد. این بالابر دارای یک موتور الکتریکی می باشد که مجهز به یک باتری مخصوص است و قابلیت شارژ شدن و استفاده مجدد از همان باتری را دارد. با استفاده از این دستگاه انتقال می تواندی بیمار خود را به راحتی از روی تخت بر روی ویلچر، ماشین یا هر مکانی دیگر منتقل کنید.

انواع بالابر بیمار بر برقی

تفاوت دستگاه انتقال بیمار با لیفتر بیمار در چیست؟

در دستگاه انتقال بیمار چرخ ها به نسبت از لیفتر بیمار بزرگتر است به همین خاطر در حین انتقال بیمار باعث می شود حرکت از روی موانع موجود به راحتی انجام شود و موجب آزردگی خاطر بیمار نشود. از دیگر تفاوت های دستگاه انتقال بیمار با لیفتر بیمار می توان به نوع کاربرد آن اشاره کرد. از دستگاه انتقال بیمار برای جا به جایی بیمار استفاده می کنند اما از لیفتر بیما برای بلند کردن و نشاندن بیمار استفاده می شود.

همچنین دستگاه انتقال بیمار (صندلی انتقال) این امکان را فراهم می آورد که تمامی کارها ازقبیل مراقبت از افراد سالمند یا معلول و بلند کردن آن ها در سریع ترین زمان و به راحتی بدون صرف انرژی بسیار انجام شود و بیمار از روی ویلچر یا تخت به مکانی دیگر منتقل کرد.


لینک کوتاه مقاله
لینک کپی شد

مقالات تازه

ابطال سند رسمی

ابطال سند رسمی

اعتراض ثالث اصلی و طاری چیست؟

اعتراض ثالث اصلی و طاری چیست؟

مسئولیت مالک نسبت به پرداخت بدهی های ملک

مسئولیت مالک نسبت به پرداخت بدهی های ملک

مروری بر وظایف مشاور حقوقی

مروری بر وظایف مشاور حقوقی

نکاتی مهم در مورد آب های غنی شده

نکاتی مهم در مورد آب های غنی شده

دعوای الزام به صورت مجلس تفکیکی چیست؟

دعوای الزام به صورت مجلس تفکیکی چیست؟

دعوای الزام به تنظیم سند اعیانی چیست؟

دعوای الزام به تنظیم سند اعیانی چیست؟

موارد استفاده و عوارض اریترومایسین

موارد استفاده و عوارض اریترومایسین

الزام به تنظیم سند رسمی اجاره چیست؟

الزام به تنظیم سند رسمی اجاره چیست؟

موارد استفاده و عوارض لورازپام

موارد استفاده و عوارض لورازپام

با یوگا کمر درد خود را درمان کنید

با یوگا کمر درد خود را درمان کنید

علل و درمان بیماری اندومتریوز

علل و درمان بیماری اندومتریوز

بهترین مواد غذایی مناسب بارداری

بهترین مواد غذایی مناسب بارداری

کاهش وزن سریع با صبحانه مناسب

کاهش وزن سریع با صبحانه مناسب

مشاوره وکیل حقوقی در چه زمینه هایی است؟

مشاوره وکیل حقوقی در چه زمینه هایی است؟

چه دعواهایی نیاز به دخالت وکیل دعاوی تجاری دارند؟

چه دعواهایی نیاز به دخالت وکیل دعاوی تجاری دارند؟

خطرات چربی شکمی

خطرات چربی شکمی

تشخیص انحراف چشم تا درمان آن

تشخیص انحراف چشم تا درمان آن

جرایم سایبری کدم‌اند و دلایل بروز آن ها

جرایم سایبری کدم‌اند و دلایل بروز آن ها

مراحل طرح شکایت از پزشک به کمک وکیل دعاوی پزشکی دارویی

مراحل طرح شکایت از پزشک به کمک وکیل دعاوی پزشکی دارویی

موارد مهم در خصوص انتخاب وکیل دعاوی بانکی

موارد مهم در خصوص انتخاب وکیل دعاوی بانکی

علل، علایم و درمان فتق دیسک بین مهره ای

علل، علایم و درمان فتق دیسک بین مهره ای

چگونه فیلتر تصفیه آب بسازیم؟

چگونه فیلتر تصفیه آب بسازیم؟

راهکارهای مفید و موثر برای درمان سریع‌تر اسهال

راهکارهای مفید و موثر برای درمان سریع‌تر اسهال

خواص و مزایای مصرف امگا ۶

خواص و مزایای مصرف امگا ۶

مطالب مرتبط

هولدینگ بازرگانی بلوط