معرفی بهترین انواع تلسکوپ (راهنمای خرید بهترین تلسکوپ)


اگر شما هم از علاقه‌مندان به ستاره شناسی و نجوم هستید به وسیله‌ای به نام تلسکوپ نیاز دارید. با این وسیله شما به راحتی قادر به مشاهده اجرام آسمانی خواهید بود و می‌توانید در مورد ستاره‌ها و اجرام آسمانی به مطالعه بپردازی...


اگر شما هم از علاقه‌مندان به ستاره شناسی و نجوم هستید به وسیله‌ای به نام تلسکوپ نیاز دارید. با این وسیله شما به راحتی قادر به مشاهده اجرام آسمانی خواهید بود و می‌توانید در مورد ستاره‌ها و اجرام آسمانی به مطالعه بپردازید. شاید برای شما جالب باشد که با دنیای اطراف خود یعنی فضای خارج از کره زمین آشنا شوید و در مورد آن مطالعه کنید. تلسکوپ شباهت زیادی به دوربین تک چشمی دارد اما دوربین تک چشمی قادر به بزرگ‌نمایی در حد متر است اما تلسکوپ قادر به بزرگ نمایی در حد چند کیلومتر می‌باشد. برای استفاده از این وسیله شما نیاز به یک پایه دارید تا با بهترین کیفیت ممکن آن نقاط مختلف آسمان را مشاهده کنید.

تلسکوپ به علت داشتن اندازه بزرگی که دارد در یک جای ثابت مثل پشت پنجره یا پشت بام منزل نصب می‌شود و به هیچ عنوان نمی‌توان آن را با خود به کوه و طبیعت برد زیرا این وسیله با پایه‌ای که دارد کل فضای کوله پشتی شما را اشغال می‌کند. البته شما از تلسکوپ می‌توانید به عنوان یک دوربین شکاری با برد خیلی زیاد هم استفاده کنید. خیلی از افراد علاقه زیادی به دیدن نقاط دور دست کنار محل زندگی خود دارند و یک تلسکوپ قوی می‌تواند از دوربین تک چشمی و دو چشمی برای آن‌ها مناسب‌تر باشد. زیرا با این وسیله قادر خواهید بود نقطه‌ای خاص از یک محله دیگر را با شفافیت بالا مشاهده کنید. البته به شرطی که این وسیله را روی پایه مخصوص قرار دهید و لرزش نداشته باشد.

اگر شما هم علاقه زیادی به مطالعه در باره ستاره‌ها و اجرام آسمانی دارید و قصد خرید تلسکوپ را دارید، اما با توجه به تنوع زیاد مدل‌ها و قیمت‌ها با خرید این وسیله به مشکل برخورده‌اید، اصلا نگران نباشید. ما در این مطلب شما را با انواع تلسکوپ آشنا می‌کنیم و به شما یک سری نکات مهم را که هنگام خرید تلسکوپ باید به آن‌ها توجه داشته باشید را آموزش می‌دهیم.

تلسکوپ‌چیست و چه کاربردی دارد؟

تلسکوپ به زبان انگلیسی Telescope وسیله‌ای است که با استفاده از تابش امواج الکترومغناطیسی شما را قادر به دیدن اجرام آسمانی می‌کند. در گذشته در کشور هند اولین نمونه این وسیله با استفاده از چندین لنز شیشه‌ای اختراع شد. بعد از آن هم نمونه بازتابی که از چند تکه آینه تشکیل شده بود ساخته شد. در دهه ۱۹۳۰ رادیو تلسکوپ ساخته شد و در سال ۱۹۶۰ میلادی تلسکوپ فرابنفش اختراع و روانه بازار شد. به دلیل شفافیت و دقت بالای تصویر همچنان بعد از گذشت چند سال این وسیله برای دیدن اجرام آسمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اجزای تشکیل دهنده تلسکوپ:

  1. عدسی بارلو: این عدسی در واقع در قسمت ابتدایی یعنی جایی که داخل آن نگاه می‌کنید، نصب شده و و سبب افزایش بزرگ نمایی اجسام می‌شود.
  2. فیلتر: این فیلترها با یک استاندارد خاص برای کاهش دادن نور خورشید هنگام مشاهده نور خورشید جلوی آن نصب می‌شود. نمونه‌ای که در پشت یا مقابل چشمی قرار می‌گیرد ممکن است حین دیدن خورشید ذوب شده و به چشم شما آسیب می‌زند.
  3. جوینده: تلسکوپ‌های خیلی کوچکی هستند که برای افزایش بزرگنمایی مقابل نمونه اصلی قرار می‌گیرند، بدون جوینده‌ها پیدا کردن اجرام آسمانی کار ساده‌ای نیست شما با این وسیله به راحتی آن‌ها را پیدا می‌کنید.
  4. چشمی: شما حتی با داشتن لوله اپتیکی و استقرار در محل مناسب هم بدون داشتن چشمی مناسب بازدهی لازم را ندارد. با تنظیم فاصله چشمی می‌توانید میزان بزرگ نمایی را کم و زیاد کنید.

انواع تلسکوپ‌خانگی موجود در بازار:

  1. تلسکوپ‌های بازتابی: اساس کار این مدل همگرا کردن نور با آینه است و از لنز استفاده نمی‌شود. نوع آینه به کار رفته در آن‌ها مقعر می‌باشد که از آن برای جمع آوری و بازتاب کردن نور در یک نقطه کانونی مشخص استفاده می‌شود. در این مدل برای خارج کردن نور و هدایت آن به طرف چشم کسی که از دستگاه استفاده می‌کند از یک آینه دیگر استفاده می‌شود. امروزه با اینکه مدل‌های جدیدتری از این وسیله ساخته شده اما همچنان مدل اولیه که توسط شخصی به نام آیزاک نیوتون طراحی و ساخته شد از محبوبیت بالایی برخوردار است.
  2. تلسکوپ‌های شکستی یا انکساری: اساس کار این مدل انحراف نور با عدسی در یک مسیر مشخص است. این کار باعث بزرگ‌نمایی جسم درون وسیله می‌شود. این نمونه دارای دو عدد عدسی می‌باشد. یکی یک عدسی محدب که به آن عدسی هدف گفته می‌شود که پرتوهای نور ورودی را به یک نقطه مشخص درون دستگاه هدایت می‌کند. عدسی دوم که به عدسی چشمی معروف است تمام نور را از نقطه کانونی دریافت می‌کند و آن را روی تمام شبکیه چشم شما پخش می‌کند. با این ویژگی شما احساس می‌کنید جسمی که کیلومترها از شما فاصله دارد را در نزدیکی خود ببینید.
  3. تلسکوپ‌های ترکیبی: سومین مدل این وسیله تلسکوپ‌های کاتادیوپتریک می‌باشد. در این مدل همزمان هم از عدسی و هم از آینه استفاده می‌شود به علت استفاده همزمان از عدسی و اینه در ساخت آن‌ها به تلسکوپ‌های ترکیبی نیز معروف هستند. برخلاف دو نمونه قبلی برای تولید تصویر با کیفیت بالاتر از دو عدد آینه به همراه عدسی در دو طرف آن قرار می‌گیرد. تفاوت اصلی این مدل با دو نمونه قبلی این است که عدسی‌ها در جلو و عقب آن قرار می‌گیرند.

ویژگی‌های یک تلسکوپ خوب و باکیفیت:

  • طراحی ساده‌ای داشته باشد و کار با آن بسیار راحت باشد.
  • به تنظیم کردن و تعمیر خاصی نیاز نداشته باشد.
  • بدنه محکم و مقاومی داشته باشد تا اگر از روی پایه به زمین افتاد شکسته نشود.
  • طراحی آن‌ها به گونه‌ای باشد که کم حجم و سبک باشند.
  • قادر به نمایش دادن اجسام کم نور در نقاط بسیار دور دست باشد.
  • به وسیله آن‌ها قادر به دیدن تصاویر با کیفیت بالاتری باشید.
  • لوله اپتیکی این وسیله به گونه‌ای مهر و موم شده باشد که جلوی ورود هر گونه گرد و خاک به داخل آن گرفته شود.

انواع تلسکوپ فضایی:

  • تلسکوپ‌های اشعه گاما
  • تلسکوپ‌های اشعه ایکس
  • تلسکوپ‌های امواج فرابنفش
  • تلسکوپ‌های نور نامرئی
  • تلسکوپ‌های فرو سرخ
  • تلسکوپ‌های امواج ریز موج
  • تلسکوپ‌های امواج رادیویی
  • تلسکوپ‌های تشخیص ذره
  • تلسکوپ‌های امواج گرانشی

بهترین مارک تلسکوپ:

هیچ وقت کسی نمی‌تواند یک برند خاص را به عنوان بهترین مارک‌تلسکوپ به شما معرفی کند، زیرا برندهای باکیفیت زیادی هستند که در این زمینه فعالیت می‌کنند. اگر شخصی به شما یک برند خاص را معرفی کرد، شک نکنید که این فرد تبلیغ یک برند خاص را انجام می‌دهد. از آنجایی که وب سایت کیمیک یک رسانه علمی و آموزشی است و نه تبلیغاتی در ادامه مطلب لیستی از بهترین برندهای تلسکوپ‌را به شما معرفی می‌کنیم.

  • تلسکوپ‌های اکیوتر
  • تلسکوپ‌های سلسترون
  • تلسکوپ‌های دریسکو
  • تلسکوپ‌های ویکدا
  • تلسکوپ‌های لئوپولد
  • تلسکوپ‌های مدیک
  • تلسکوپ‌های اسکای واچر
  • تلسکوپ‌های دابسونی
  • تلسکوپ‌های مید
  • تلسکوپ‌های استرو مستر
  • تلسکوپ‌های لبز

نکات مهم هنگام خرید تلسکوپ:

  1. قیمت محصول: قیمت نقش مهمی در انتخاب شما دارد، بهتر است، قبل از هر کاری میزان بودجه برای خرید این وسیله را مشخص کنید با مشخص کردن مقدار بودجه خود به خود مدل‌هایی که در محدوده قیمتی شما قرار ندارند از انتخاب شما خارج شده و انتخاب و خرید برای شما آسان می‌شود.
  2. نوع محصول: تلسکوپ‌ها انواع مختلفی دارند که شما باید با توجه به نیاز و نوع استفاده خود یکی از آن‌ها را انتخاب و خریداری کنید. برخی افراد این وسیله را برای مشاهده ستاره‌ها، سیاره‌ها و دیگر اجرام آسمانی می‌خواهند که باید مدل مربوط به این کار را انتخاب کنند و برخی دیگر به دنبال یک نمونه هستند که به وسیله آن نقاط مختلف روی زمین را مشاهده کنند با این مدل نمی‌توان آسمان را تماشا کرد و با مدل قبلی هم نمی‌توان نقاط روی زمین را مشاهده کرد.
  3. جنس بدنه: بهتر است مدل‌هایی را انتخاب کنید که جنس بدنه آن‌ها محکم و مقاوم باشد. بدنه فلزی بهترین گزینه است، زیرا مقاومت خیلی زیادی در برابر ضربه و شکستن دارد. این وسیله به علت اینکه روی یک پایه قرار می‌گیرد، هر لحظه امکان سقوط کردن آن وجود دارد، بنابراین باید بدنه آن مقاومت لازم را داشته باشد تا هنگام افتادن از روی پایه آسیبی به آن وارد نشود.
  4. عایق بودن لنزها: همان طور که می‌دانید این وسیله معمولا در فضای باز مانند بالای کوه و روی پشت بام نصب می‌شود و به علت اینکه در معرض هوای باز قرار دارد بیش از هر وسیله دیگر روی آن گرد و خاک قرار می‌گیرد. اگر لنزهای آن به خوبی عایق کاری نشده باشند، خیلی سریع گرد خاک وارد لوله آن شده و کار کرد دستگاه را به شدت تضعیف می‌کند. پس اگر لنزهای دستگاه شما عایق نیست حتما از محافظ لنز استفاده کنید.
  5. وزن محصول: شاید از دید خیلی از شما تلسکوپ‌هایی که وزن بیشتری دارند عمل کرد بهتری نیز دارند. در واقع این یک تصور کاملا غلط در مورد این محصول می‌باشد. به سراغ مدل‌های سبک وزن بروید زیرا تکنولوژی ساخت پیچیده‌تری دارند و تصویر را با کیفیت بالاتری به شما ارائه می‌کنند. به دلیل اینکه همیشه این وسیله در نقاط بلند و ارتفاع‌دار نصب می‌شود بهتر است وزن کمتری داشته باشد تا بتوانید به راحتی آن را جا‌به‌جا کنید.
  6. برند محصول: همیشه برندهای معروف و شناخته شده بازار را خریداری کنید، زیرا این محصولات معمولا از قبل تست شده و امتحان خود را پس داده‌اند. تجربه هم ثابت کرده تا زمانی که یک محصول معروف و شناخته شده وجود دارد نباید به سراغ برندهای ناشناخته بازار بروید زیرا از کیفیت لازم برخوردار نیستند و با خرید این محصولات وقت و هزینه خود را هدر می‌دهید.

روش نگهداری از تلسکوپ:

  • همان طور که می‌دانید گرد و خاک دشمن قسم خورده این وسیله است. شما باید بعد از استفاده از این وسیله کاور مخصوص یا یک پارچه روی آن بیاندازید و از ورود گرد و خاک به داخل آن جلوگیری کنید.
  • همیشه این وسیله را در قسمتی نصب کنید که کمترین میزان باد آن را تحت تاثیر خود قرار دهد. وزش باد شدید باعث افتادن وسیله از روی پایه و آسیب دیدن آن می‌شود.
  • همچنین نور خورشید هم می‌تواند به دستگاه شما صدمه وارد کند، در برخی مدل‌ها یک گاز درون این وسیله وجود دارد که باعث وضوح تصویر بیشتر می‌شود. نور خورشید می‌تواند باعث از بین رفتن این گاز شود.
  • این وسیله را بهتر است در جایی زیر سایبان نصب کنید، زیرا بارش باران هم می‌تواند باعث نفوذ به داخل آن شده و یا در بدنه فلزی آن زنگ زدگی ایجاد کند.

یکی از جذاب ترین وسیله ای  که امروزه بین نوجوان ها و بزرگتر ها رایج است تلسکوپ میباشد.اغلب نوجوان ها و و جوان ها در پی کنجکاوی و یافتن یک کشف جدید در آسمان هستند که این امر فقط با چشم مسلح (تلسکوپ) امکان پذیر است.

در دنیای امروزه با توجه به پیشرفت علمی وسیعی که توسط انسان ایجاد شده تلسکوپ یکی از معدود اختراعاتی است که هنوز کهنه نشده و طرفداران خاص خود را داراست.تلسکوپ ها با باتوجه به کارکرد و کارایی آنها چندین مدل با قیمت های متنوع دارند که تیم ورندل در ادامه این مطلب بهترین تلسکوپ را به شما معرفی خواهد کرد.

مروری بر تاریخچه تلسکوپ

اغلب مردم بر این باورند که مخترع تلسکوپ گالیله است ، اما نکته جالب اینجاست که اشتباه میکنند.در واقع در قرن ۱۶ میلادی عینک ساز مشهور هلندی به نام هانس لیپرشی با ترکیب دو عدسی متوجه بزرگنمایی ایجاد شده در آنها شد و بدین ترتیب ایده ساخت اولین تلسکوپ ها در آن زمان رقم خورد.بعد ها نیز گالیله در ایتالیا یک تلسکوپ را اختراع کرد و بنیان ساخت تلسکوپ رقم خورد.

وظایف تلسکوپ

  • متمرکز کردن نور:یکی از وظایف اصلی هر تلسکوپ متمرکز کردن نور است که این کار به وسیله ی عدسی انجام میشود.قطر هر عدسی با تمرکز نور آن رابطه مستقیم دارد.پس اگر قطر عدسی بیشتر باشد نور را بهتر در خود متمرکز میکند و باعث میشود تصویر بهتری مشاهده کنید
  • بزرگنمایی: بزرگنمایی از وظایف مهم تلسکوپ است که توسط چشمی جلوی عدسی ایجاد میشود.برای خرید تلسکوپ باید به اندازه بزرگنمایی که ایجاد میکند بسیار دقت کرد
  • وضوح تصویر: تلسکوپ باید وضوح تصویر خوبی داشته باشد تا تصویر ارائه شده را بتوان به خوبی مشاهده کرد

چند دسته تلسکوپ وجود دارد؟

در حالت کلی ما در بازار ۳ دسته تلسکوپ داریم:

انکساری، بازتابی و ترکیبی.

در نوع اول تلسکوپ ها از لنز برای همگرایی نور استفاده میکنند به این دسته از تلسکوپ‌ها «تلسکوپ‌های شکستی» (Refracting Telescopes) گفته می‌شود.

نوع دیگر از تلسکوپ‌ها از آینه‌ها برای همگرایی نور استفاده می‌کنند. این نوع تلسکوپ‌ها را «تلسکوپ های بازتابی» (Reflecting Telescopes) می‌نامیم.

نوع سوم تلسکوپ‌ها، تلسکوپ‌های ترکیبی هستند که از عدسی و آینه در ساختار آن‌ها استفاده می‌شود و به آن‌ها تلسکوپ‌های کاتادیوپتریک  یا ترکیبی می‌گوییم.

تلسکوپ‌های انکساری یا شکستی

تلسکوپ‌های انکساری از عدسی‌ها برای منحرف کردن نور در یک فاصله کانونی مشخص استفاده می‌کنند تا بدین ترتیب برای ناظر بزرگنمایی شیء اتفاق افتد.

در این نوع تلسکوپ عدسی دومی هم بکار رفته است این عدسی نور را از نقطه کانونی گرفته و آن را در سراسر شبکیه چشم شما پخش می‌کند. این امر سبب می‌شود تا شی بسیار نزدیکتر از آنچه واقعاً قرار گرفته به نظر برسد.

ویژگی های تلسکوپ‌های شکستی(انکساری)

تلسکوپ‌های انکساری ویژگی هایی  دارند که آن‌ها عبارتند از:

  • برای مشاهده اجسام روی زمین بسیار خوب هستند.
  • طراحی آنها بسیار ساده بوده و کار کردن با آنها اصلا سخت نیست
  • کمتر به تنظیمات نیاز دارند
  • طراحی مقاوم آنها بسیار پر طرفدار است
  • محفظه مقاوم آن سبب می‌شود تا دستگاه از لحاظ اندازه‌گیری پارامترهای اپتیکی و نور مطمئن باشد.

تلسکوپ های بازتابی

در این نوع تلسکوپ ها بجای استفاده از لنز آینه ها وظیفه همگرا کردن نور را برعهده دارند،همچنین برای هدایت نور و تصویر از آینه دوم نیز استفاده میشود

ویژگی های تلسکوپ بازتابی

  • طراحی سبک و زیبایی دارد
  • هزینه آن نسبت به تلسکوپ های شکستی مقداری بالاتر است
  • تصویر ایجاد شده در این تلسکوپ دارای کیفیت بالایی است
  • برعکس تلسکوپ انکساری این تلسکوپ برای  دیدن اجسام سطح زمین مناسب نیست

تلسکوپ های ترکیبی

دسته سوم از تلسکوپ ها تلسکوچ ترکیبی است که در آن بصورت همزمان از عدسی و آینه استفاده میشود تا تصویری با کیفیت بالاتر از دو تلسکوپ قبلی را ارائه دهند.

ویژگی های تلسکوپ ترکیبی

  • از بهترین تلسکوپ ها برای دیدن کهکشان ها است
  • اجسام و شیء ها را بصورت واضح نشان میدهد
  • تصاویر با کیفیت بالا ارائه میدهد
  • برای تحقیق و کاوشکری بسیار مناسب میباشد

تلسکوپ



Celestron PowerSeeker 80 EQ سلسترون-Celestron -گارانتی 18 ماهه نجم آوا استارضمانت سلامت کالا مشکی Celestron PowerSeeker 60 EQ سلسترون-Celestron — گارانتی 18 ماهه نجم آوا استارضمانت سلامت کالا مشکی Celestron PowerSeeker 50 AZ سلسترون-Celestron گارانتی 18 ماهه مرکز نجم آوا ا�...

 

تلسکوپ-شکستی-سلسترون-مدل-PowerSeeker-80-EQ



 

  • نوع اپتیک: شکستی
  • نوع مقر: استوایی
  • بیشترین بزرگنمایی: 675 برابر
  • قطر شیئی: 80mm
  • فاصله کانونی: 900mm
  • توان گردآوری نور: 131 برابر چشم غیر مسلح
  • حد قدر: 12
  • کوتینگ: Fully Coated
  • امکان اضافه کردن موتور ردیاب: بله
  • فابلیت اتصال به دوربین عکاسی: بله
  • سه پایه: آلومینیومی
  • وزن: 8.6 کیلوگرم
  • کیفیت عالی و کاربرد آسان
  • ایده‌آل برای آموزش نجوم


 

Celestron PowerSeeker 80 EQ

سلسترون-Celestron

-گارانتی 18 ماهه نجم آوا استارضمانت سلامت کالا

مشکی

اطلاعات بیشترنام محصولCelestron PowerSeeker 80 EQ شرکت سازندهسلسترون-Celestron گارانتی برحسب انتخاب-گارانتی 18 ماهه نجم آوا استارضمانت سلامت کالا رنگمشکی
نام محصولCelestron PowerSeeker 80 EQ
شرکت سازندهسلسترون-Celestron
گارانتی برحسب انتخاب-گارانتی 18 ماهه نجم آوا استارضمانت سلامت کالا
رنگمشکی


 

تلسکوپ-شکستی-سلسترون-مدل-PowerSeeker-60-EQ



 

  • نوع اپتیک: شکستی
  • نوع مقر: استوایی
  • بیشترین بزرگنمایی: 142 برابر
  • قطر شیئی: 60mm
  • فاصله کانونی: 900mm
  • توان گردآوری نور: 73 برابر چشم غیر مسلح
  • حد قدر: 11/4
  • کوتینگ: Fully Coated
  • سه پایه: آلومینیومی
  • امکان اضافه کردن موتور ردیاب: بله
  • وزن: 4.5 کیلوگرم
  • کیفیت عالی و کاربرد آسان
  • ایده‌آل برای آموزش نجوم


 

Celestron PowerSeeker 60 EQ

سلسترون-Celestron

— گارانتی 18 ماهه نجم آوا استارضمانت سلامت کالا

مشکی

اطلاعات بیشترنام محصولCelestron PowerSeeker 60 EQ شرکت سازندهسلسترون-Celestron گارانتی برحسب انتخاب— گارانتی 18 ماهه نجم آوا استارضمانت سلامت کالا رنگمشکی
نام محصولCelestron PowerSeeker 60 EQ
شرکت سازندهسلسترون-Celestron
گارانتی برحسب انتخاب— گارانتی 18 ماهه نجم آوا استارضمانت سلامت کالا
رنگمشکی


 

تلسکوپ-دریسکو-مدل-F700127EQ




 

  • فاصله کانونی 700 میلی متر
  • نوع اپتیک شکستی آکروماتیک
  • قطر دهانه 127 میلی متر
  • نوع مقر سمتی-ارتفاعی-استوایی


 

تلسکوپ-مدل-C-2158




 

  • فاصله کانونی 60 میلی متر
  • نوع اپتیک شکستی آپوکروماتیک
  • محدوده قطر دهانه تا 80 میلی‌متر
  • قطر دهانه 60 میلی متر
  • محدوده فاصله کانونی تا 600 میلی‌متر
  • بیشترین بزرگنمایی کاربردی 60 برابر برابر
  • بیشترین قدر قابل مشاهده 60
  • چشمی 5
  • نوع مقر استوایی
  • توان گردآوری نور 5


 

تلسکوپ-شکستی-سلسترون-مدل-PowerSeeker-50-AZ



 

  • نوع اپتیک: شکستی
  • نوع مقر: سمت - ارتفاعی
  • بیشترین بزرگنمایی: 118 برابر
  • قطر شیئی: 50mm
  • فاصله کانونی: 600mm
  • حد قدر: 11
  • کوتینگ: Fully Coated
  • سه پایه: آلومینیومی
  • وزن: 2.7 کیلوگرم
  • تلسکوپی ارزان، سبک و با کیفیتی قابل قبول
  • مناسب کودکان و استفاده جهت مشاهده طبیعت در فواصل نزدیک مناسب


 

Celestron PowerSeeker 50 AZ

سلسترون-Celestron

گارانتی 18 ماهه مرکز نجم آوا استارضمانت سلامت کالا

مشکی

اطلاعات بیشترنام محصولCelestron PowerSeeker 50 AZ شرکت سازندهسلسترون-Celestron گارانتی برحسب انتخابگارانتی 18 ماهه مرکز نجم آوا استارضمانت سلامت کالا رنگمشکی
نام محصولCelestron PowerSeeker 50 AZ
شرکت سازندهسلسترون-Celestron
گارانتی برحسب انتخابگارانتی 18 ماهه مرکز نجم آوا استارضمانت سلامت کالا
رنگمشکی


 

تلسکوپ-سلسترون-مدل-PowerSeeker-114EQ




 

  • فاصله کانونی 900 میلیمتر
  • نوع اپتیک نیوتونی
  • محدوده قطر دهانه بین 80 تا 115 میلی‌متر
  • قطر دهانه 114 میلیمتر (4 اینچ)
  • محدوده فاصله کانونی بین 600 تا 1200 میلی‌متر
  • بیشترین بزرگنمایی کاربردی 269 برابر برابر
  • بیشترین قدر قابل مشاهده 12.8
  • قدرت تفکیک نظری 1.02 ثانیه قوسی ثانیه قوسی
  • توضیحات جوینده اپتیکال 5x24
  • چشمی 4mm , 25mm, Barlow 3x
  • نوع مقر استوایی
  • نسبت کانونی f 7.8
  • وزن کلی تلسکوپ 6.5
  • توان گردآوری نور 265 برابر چشم غیر مسلح


 

تلسکوپ-کد-36050




 

  • فاصله کانونی 360
  • نوع اپتیک نیوتونی
  • ابعاد کارتن 360x500x50
  • محدوده قطر دهانه 250 میلی‌متر و بالاتر
  • قطر دهانه 50
  • محدوده فاصله کانونی تا 600 میلی‌متر
  • بیشترین بزرگنمایی کاربردی 120 برابر
  • بیشترین قدر قابل مشاهده 360
  • چشمی 3 عدد چشمی دارد
  • نوع مقر سمتی ارتفاعی
  • ارتفاع سه پایه 30 سانتی متر
  • وزن سه پایه 2 کیلوگرم
  • توان گردآوری نور ندارد


 

تلسکوپ-مدل-c-2105




 

  • فاصله کانونی 6
  • نوع اپتیک شکستی آکروماتیک
  • قطر دهانه 80
  • بیشترین قدر قابل مشاهده 10
  • چشمی 5
  • نوع مقر استوایی
  • توان گردآوری نور 5


 

تلسکوپ-سلسترون-مدل-Inspire-80AZ-کد-1000896




 

  • سایر قابلیت‌ها کوتینگ: Fully coated
  • جنس سه‌پایه: استیل 1.25 اینچ
  • جنس لوله: آلومینیوم
  • فاصله کانونی 900
  • نوع اپتیک شکستی آکروماتیک
  • محدوده قطر دهانه تا 80 میلی‌متر
  • قطر دهانه 80
  • محدوده فاصله کانونی بین 600 تا 1200 میلی‌متر
  • بیشترین بزرگنمایی کاربردی 189 برابر
  • بیشترین قدر قابل مشاهده 12
  • قدرت تفکیک نظری 1.45 ثانیه قوسی
  • توضیحات جوینده StarPointer red dot
  • چشمی 20mm, 10mm
  • نوع مقر سمتی ارتفاعی
  • نسبت کانونی f/11
  • وزن کلی تلسکوپ 7.7
  • توان گردآوری نور 131 برابر چشم غیر مسلح


 

تلسکوپ-اسباب-بازی-مدل-C2118




 

  • سایر توضیحات مناسب برای کودکان بالای 8 سال
  • - دارای سه لنز 20x، 30x، 40x
  • - دارای سه پایه با قابلیت حرکت پایه ها
  • - ابعاد بسته بندی:19 × 5 × 28.5 سانتی متر
  • وزن بسته‌بندی 272 گرم
  • هدف بازی آموزشی
  • رده سنی کودک


 

تلسکوپ--کد-1010




 

  • سایر قابلیت‌ها دارای فایندر
  • مناسب برای تماشای ماه و اجرام آسمانی بزرگ
  • فاصله کانونی ۳۶۰ میلی متر
  • قطر لنز: ۵۰ میلی متر
  • دارای چشمی ۲۰ میلی متر
  • ابعاد تلسکوپ: ۴۶ × ۲۶ × ۳۴ سانتی متر
  • ارتفاع سه پایه: ۳۵ سانتی متر
  • مناسب برای کودکان بالای ۸ سال
  • فاصله کانونی 360
  • نوع اپتیک شکستی آکروماتیک
  • قطر دهانه 50
  • بیشترین بزرگنمایی کاربردی 50 برابر
  • بیشترین قدر قابل مشاهده 5
  • چشمی 20 میلیمتر
  • نوع مقر سمتی ارتفاعی
  • توان گردآوری نور 50برابر چشم انسان


 

تلسکوپ-برسر-مدل-Messier-150750-mm




 

  • فاصله کانونی 750
  • نوع اپتیک نیوتونی
  • وزن تیوب 4.7 کیلوگرم
  • محدوده قطر دهانه بین 115 تا 200 میلی‌متر
  • قطر دهانه 130 میلی‌متر
  • محدوده فاصله کانونی بین 600 تا 1200 میلی‌متر
  • قطر آینه ثانویه 55 میلی‌متر میلی متر
  • بیشترین بزرگنمایی کاربردی 300 برابر
  • بیشترین قدر قابل مشاهده 11
  • قدرت تفکیک نظری 0.92 ثانیه قوسی
  • توضیحات جوینده نور قرمز (Red Dot)
  • قطر فوکوسر 2 اینچ
  • چشمی 25 و 9 میلی‌متر
  • نوع مقر دابسونی
  • وزن مقر 4.5 کیلوگرم
  • وزن کلی تلسکوپ 9.2


 

تلسکوپ-مدل-ZM-60700




 

  • فاصله کانونی 700
  • نوع اپتیک شکستی آکروماتیک
  • ابعاد کارتن 23×25×73
  • محدوده قطر دهانه تا 80 میلی‌متر
  • قطر دهانه 60 میلیمتر
  • محدوده فاصله کانونی بین 600 تا 1200 میلی‌متر
  • بیشترین بزرگنمایی کاربردی 525 برابر
  • بیشترین قدر قابل مشاهده 525
  • توضیحات جوینده 24×5
  • چشمی 4×12×20
  • نوع مقر سمتی ارتفاعی
  • وزن کلی تلسکوپ 4
  • توان گردآوری نور 73X


 

تلسکوپ-برسر-مدل-Sky-Lux-80900




 

  • فاصله کانونی 900 میلی متر
  • نوع اپتیک شکستی آکروماتیک
  • ابعاد کارتن 112cm x 38cm x 20cm
  • محدوده قطر دهانه تا 80 میلی‌متر
  • قطر دهانه 80 میلی‌متر
  • محدوده فاصله کانونی بین 600 تا 1200 میلی‌متر
  • بیشترین بزرگنمایی کاربردی 160 برابر
  • بیشترین قدر قابل مشاهده -
  • توضیحات جوینده نور قرمز نقطه یاب
  • توضیحات چپقی چپقی آینه ای
  • چشمی 4 و 20 میلی‌متر
  • نوع مقر استوایی
  • وزن کلی تلسکوپ 7.35 کیلوگرم
  • توان گردآوری نور -


 

تلسکوپ-دریسکو-مدل-F36050




 

  • فاصله کانونی 360
  • قطر دهانه 50
  • چشمی 2 عدد
  • نوع مقر سمتی ارتفاعی
  • ارتفاع سه پایه 30 سانتی متر

لینک کوتاه مقاله
لینک کپی شد

مقالات تازه

ابطال سند رسمی

ابطال سند رسمی

اعتراض ثالث اصلی و طاری چیست؟

اعتراض ثالث اصلی و طاری چیست؟

مسئولیت مالک نسبت به پرداخت بدهی های ملک

مسئولیت مالک نسبت به پرداخت بدهی های ملک

مروری بر وظایف مشاور حقوقی

مروری بر وظایف مشاور حقوقی

نکاتی مهم در مورد آب های غنی شده

نکاتی مهم در مورد آب های غنی شده

دعوای الزام به صورت مجلس تفکیکی چیست؟

دعوای الزام به صورت مجلس تفکیکی چیست؟

دعوای الزام به تنظیم سند اعیانی چیست؟

دعوای الزام به تنظیم سند اعیانی چیست؟

موارد استفاده و عوارض اریترومایسین

موارد استفاده و عوارض اریترومایسین

الزام به تنظیم سند رسمی اجاره چیست؟

الزام به تنظیم سند رسمی اجاره چیست؟

موارد استفاده و عوارض لورازپام

موارد استفاده و عوارض لورازپام

با یوگا کمر درد خود را درمان کنید

با یوگا کمر درد خود را درمان کنید

علل و درمان بیماری اندومتریوز

علل و درمان بیماری اندومتریوز

بهترین مواد غذایی مناسب بارداری

بهترین مواد غذایی مناسب بارداری

کاهش وزن سریع با صبحانه مناسب

کاهش وزن سریع با صبحانه مناسب

مشاوره وکیل حقوقی در چه زمینه هایی است؟

مشاوره وکیل حقوقی در چه زمینه هایی است؟

چه دعواهایی نیاز به دخالت وکیل دعاوی تجاری دارند؟

چه دعواهایی نیاز به دخالت وکیل دعاوی تجاری دارند؟

خطرات چربی شکمی

خطرات چربی شکمی

تشخیص انحراف چشم تا درمان آن

تشخیص انحراف چشم تا درمان آن

جرایم سایبری کدم‌اند و دلایل بروز آن ها

جرایم سایبری کدم‌اند و دلایل بروز آن ها

مراحل طرح شکایت از پزشک به کمک وکیل دعاوی پزشکی دارویی

مراحل طرح شکایت از پزشک به کمک وکیل دعاوی پزشکی دارویی

موارد مهم در خصوص انتخاب وکیل دعاوی بانکی

موارد مهم در خصوص انتخاب وکیل دعاوی بانکی

علل، علایم و درمان فتق دیسک بین مهره ای

علل، علایم و درمان فتق دیسک بین مهره ای

چگونه فیلتر تصفیه آب بسازیم؟

چگونه فیلتر تصفیه آب بسازیم؟

راهکارهای مفید و موثر برای درمان سریع‌تر اسهال

راهکارهای مفید و موثر برای درمان سریع‌تر اسهال

خواص و مزایای مصرف امگا ۶

خواص و مزایای مصرف امگا ۶

مطالب مرتبط

هولدینگ بازرگانی بلوط