روش های مختلف برای بالا بردن و انتقال بیمار به مکان های مختلف و سخت


انتقال به عنوان جابجایی بیمار از یک سطح صاف به سطح دیگر مانند از تخت به برانکارد تعریف می شود (پری و همکاران، 2014). انواع انتقال بیمارستان شامل تخت به برانکارد، تخت به ویلچر، ویلچر به صندلی، ویلچر به توالت و بالعکس. انتقال ت...


انتقال به عنوان جابجایی بیمار از یک سطح صاف به سطح دیگر مانند از تخت به برانکارد تعریف می شود (پری و همکاران، 2014). انواع انتقال بیمارستان شامل تخت به برانکارد، تخت به ویلچر، ویلچر به صندلی، ویلچر به توالت و بالعکس.

انتقال بیمار از تخت به برانکارد

انتقال تخت به برانکارد بسته به سایز بیمار و اندازه و قدرت ارائه دهندگان خدمات بهداشتی حداقل به سه تا چهار نفر نیاز دارد. بیمارانی که به این نوع انتقال نیاز دارند عموماً بی حرکت یا به شدت بیمار هستند و ممکن است نتوانند در انتقال کمک کنند. چک لیست 29 مراحل حرکت بیماران را به صورت جانبی از یک سطح به سطح دیگر نشان می دهد.

1. همیشه تعداد پرسنل مورد نیاز برای انتقال ایمن بیمار به صورت افقی را از قبل تعیین کنید.

2. توضیح دهید که چه اتفاقی خواهد افتاد و چگونه بیمار می تواند کمک کند (چانه را به داخل بکشید، دست ها را روی سینه نگه دارید).

وسایل را جمع آوری کنید.

3. تخت را تا ارتفاع کار ایمن بالا ببرید. سر پایین تخت و ریل های جانبی.

بیمار را در نزدیکترین فاصله به سمت تختی که برانکارد قرار می گیرد قرار دهید.

4. بیمار را بغلتانید و تخته لغزنده را تا نیمه زیر بیمار قرار دهید تا پلی بین تخت و برانکارد تشکیل دهد.

ورق را در بالای تخته لغزنده قرار دهید. این ورق برای بلغزاندن بیمار روی برانکارد استفاده می شود.

بیمار به حالت خوابیده به پشت بازگردانده می شود.

پاهای بیمار روی تخته لغزنده قرار می گیرند.

5. برانکارد را در کنار تخت در نزدیک ترین سمت به بیمار قرار دهید و برانکارد را کمی پایین تر قرار دهید. ترمز بزنید

دو ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی روی برانکارد می‌روند و ملحفه را می‌گیرند. فرد اصلی سر تخت است و بالش و ملحفه را می گیرد. ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی دیگر در سمت دور تخت، بین سینه و باسن بیمار قرار می‌گیرد و ملحفه را در حالی که کف دست‌هایش رو به بالا است، می‌گیرد.

دو مراقب روی برانکارد برگه کشیدن را با استفاده از تکنیک کف دست بالا می گیرند، بلند می نشینند و آرنج خود را نزدیک بدن و پشت صاف نگه می دارند.

6. مراقب در طرف دیگر تخت، دست های خود را در زیر ناحیه ران و شانه بیمار قرار می دهد و ساعدها روی تخت قرار می گیرند.

7. رهبر تعیین شده 1، 2، 3 را می شمارد و حرکت را شروع می کند.

فردی که در سمت دور تخت قرار دارد، با استفاده از تغییر وزن از پشت به جلو، بیمار را فقط به اندازه طول بازو هل می دهد.

در همان زمان، دو مراقب روی برانکارد از حالت نشسته و بلند به سمت نشستن روی پاشنه‌های خود حرکت می‌کنند، وزن خود را از پای جلو به عقب منتقل می‌کنند و بیمار را با استفاده از ملحفه همراه خود می‌آورند.

8. دو مراقب از برانکارد بالا می‌روند و در کنار می‌ایستند و ملحفه را می‌گیرند و آرنج‌ها را در داخل نگه می‌دارند.

یکی از دو مراقب باید در راستای شانه های بیمار و دیگری در ناحیه لگن باشد.

در شمارش سه، با پشت صاف و زانوهای خم شده، دو مراقب از جابجایی وزنه از جلو به پشت استفاده می‌کنند و بیمار را به وسط تخت می‌لغزند.

9. در همان زمان، مراقب از طرف دیگر، تخته لغزنده را از زیر بیمار بیرون می‌کشد.

10. بالش را در زیر سر قرار دهید، اطمینان حاصل کنید که بیمار راحت است و بیمار را با ملحفه بپوشانید.

11. تخت را پایین بیاورید و ترمزها را قفل کنید، ریل های جانبی را در صورت لزوم بالا ببرید و مطمئن شوید که زنگ تماس در دسترس است.

انتقال از تخت به ویلچر

بیماران اغلب هنگام جابجایی از تخت به ویلچر نیاز به کمک دارند. یک بیمار باید همکاری و قابل پیش بینی باشد، بتواند وزن هر دو پا را تحمل کند و قدم های کوچک بردارد. در صورت عدم رعایت هر یک از این معیارها، انتقال دو نفره یا بالابر مکانیکی توصیه می شود. همیشه یک ارزیابی ریسک بیمار را قبل از انجام کلیه فعالیت های مربوط به رسیدگی به بیمار کامل کنید. برای مراحل انتقال بیمار از تخت به ویلچر به چک لیست 30 مراجعه کنید (PHSA, 2010).

اتاق را برای اقدامات احتیاطی بیشتر بررسی کنید.
خود را به بیمار معرفی کنید.
شناسه بیمار را با استفاده از دو شناسه بیمار (به عنوان مثال، نام و تاریخ تولد) تأیید کنید.
گوش دادن و توجه به نشانه های بیمار.
از حریم خصوصی و شأن بیمار اطمینان حاصل کنید.
ABCCS / مکش / اکسیژن / ایمنی را ارزیابی کنید.
اطمینان حاصل کنید که لوله ها و اتصالات قبل از عمل به درستی قرار گرفته اند تا از برداشتن تصادفی جلوگیری شود.
کمربند راه رفتن و ویلچر مورد نیاز است.

1. یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی مورد نیاز است.

2. بهداشت دست را انجام دهید. توضیح دهید که در حین انتقال چه اتفاقی خواهد افتاد و چگونه بیمار می تواند کمک کند.

قبل از حرکت از کفش مناسب استفاده کنید

3. تخت را پایین بیاورید و مطمئن شوید که ترمز گرفته شده است.

ویلچر را با زاویه 45 درجه در کنار تخت قرار دهید و ترمز کنید. اگر بیمار در یک طرف ضعف دارد، ویلچر را در سمت قوی قرار دهید.

4. بیمار را در کنار تخت بنشینید و پاهایش را روی زمین بگذارید. کمربند راه رفتن را به خوبی دور کمر ببندید (در صورت نیاز).

دست ها را روی کمر قرار دهید تا به حالت ایستاده کمک کنید

5. در حالی که بیمار به جلو خم می شود، کمربند راه رفتن را (در صورت نیاز) در سمت بیمار بگیرید و بازوهای خود را خارج از بازوهای بیمار قرار دهید. پاهای خود را در قسمت بیرونی پاهای بیمار قرار دهید. پاهای بیمار باید روی زمین صاف باشد.

6. تا سه بشمارید و با استفاده از حرکت تکان دهنده، با جابجایی وزن از پای جلویی به پای عقب، و صاف نگه داشتن آرنج ها در داخل و پشت به بیمار کمک کنید.

7. پس از ایستادن، از بیمار بخواهید چند قدم به عقب برود تا زمانی که صندلی چرخدار را در پشت پاهای خود احساس کند. از بیمار بخواهید بازوی ویلچر را گرفته و کمی به جلو خم شود.

8. همانطور که بیمار می نشیند، وزن خود را با زانوهای خمیده، با تنه صاف و آرنج ها کمی خمیده، از عقب به جلو منتقل کنید. به بیمار اجازه دهید به آرامی روی صندلی چرخدار بنشیند و از دسته های تکیه گاه برای حمایت استفاده کنید.

ملاحظات ویژه:


به بیماران اجازه ندهید دست های خود را دور گردن شما قرار دهند. از آنها بخواهید دست های خود را دور باسن شما قرار دهند.
از بلند کردن بیماران خودداری کنید. بگذارید با استفاده از قدرت خودشان بایستند.
در حین انتقال در نزدیکی بیمار خود بمانید تا وزن بیمار را نزدیک به مرکز ثقل خود نگه دارید
اگر بیمار در یک طرف بدنش ضعف دارد (مثلاً به دلیل تصادف عروق مغزی - CVA - یا سکته مغزی)، ویلچر را در سمت قوی قرار دهید.

تجهیزات کمکی برای انتقال بیماران

انتقال بیمار از یک مکان به مکان دیگر، چه از تخت به صندلی چرخدار یا به اتاق دیگر، می تواند خطرات فشار و آسیب را هم برای بیمار و هم برای مراقب او ایجاد کند.
- وسایل کمکی انتقال خطرات ناشی از جابجایی افراد را با ارائه پشتیبانی و کمک به حداقل می رساند.
- طیف وسیعی از کمک‌های انتقال بیمار Aidacare با راه‌حل‌هایی برای نیازهای بیمارستان، اقامت و مراقبت در منزل ارائه شده است.
- انتخاب ما شامل تجهیزاتی برای کمک به حرکت، چرخش و سر خوردن بیماران است.
- شامل برانکاردها، جابجایی های بیمار، تخته های انتقال، ورقه های اسلاید، تسمه های انتقال و پیاده روی، بالشتک های چرخان و تراش های بیمار است.
- ما همچنین برگه های تخلیه بیمار را ارائه می دهیم که در مواقع اضطراری می توان از آنها برای جابجایی بیماران استفاده کرد.

گیت ترینر توانبخشی

یکی از هیجان انگیزترین نقاط عطف برای والدین اولین قدم های فرزندشان است. آن‌ها از آن فیلم می‌گیرند، آن را در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنند و به همه دوستانشان درباره آن روز هیجان‌انگیز می‌گویند. بنابراین جای تعجب نیست که به عنوان یک فیزیوتراپ برای کودکان با نیازهای ویژه، اغلب از من می پرسند: "آیا فرزندم راه می رود؟" یا "فرزند من کی راه می رود؟" پاسخ به این سوالات آسان نیست زیرا من همیشه نمی توانم پیش بینی کنم که چه زمانی اتفاق می افتد. اما چیزی که می توانم به آنها اطمینان دهم این است که ما تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا به فرزندشان نوعی تحرک مستقل بدهیم، و خوشبختانه انواع مختلفی از تجهیزات وجود دارد که به این هدف می رسند. گیت ترینر یکی از آنهاست.

بالابر بیمار (لیفت بیمار)

بالابرهای بیمار برای بلند کردن و انتقال بیماران از یک مکان به مکان دیگر (به عنوان مثال، از تخت به حمام، صندلی به برانکارد) طراحی شده اند. اینها را نباید با آسانسورهای صندلی راه پله یا آسانسور اشتباه گرفت. بالابرهای بیمار ممکن است با استفاده از منبع تغذیه یا به صورت دستی کار کنند. مدل های برقی معمولاً نیاز به استفاده از باتری قابل شارژ دارند و مدل های دستی با استفاده از هیدرولیک کار می کنند. در حالی که طراحی بالابرهای بیمار بر اساس سازنده متفاوت است، اجزای اصلی ممکن است شامل یک دکل (میله عمودی که در پایه قرار می گیرد)، یک بوم (میله ای که روی بیمار امتداد می یابد)، یک میله پخش کننده (که از آن آویزان می شود) باشد. بوم)، یک بند (که به نوار پخش کننده متصل است، که برای نگه داشتن بیمار طراحی شده است)، و تعدادی گیره یا چفت (که بند را محکم می کند).

این دستگاه‌های پزشکی مزایای زیادی از جمله کاهش خطر آسیب به بیماران و مراقبان در صورت استفاده صحیح دارند. با این حال، استفاده نادرست از بالابر بیمار می تواند خطرات قابل توجهی برای سلامت عمومی ایجاد کند. سقوط بیمار از این دستگاه ها منجر به صدمات شدید بیمار از جمله ضربه به سر، شکستگی و مرگ شده است.

صندلی انتقال بیمار

طراحی خلاقانه صندلی انتقال ، انتقال بیماران را از تخت به صندلی دیگر آسان می کند! دیگر نیازی به انتقال دستی یا بالابرهای بیمار نیست!

دسته تنظیم ارتفاع اجازه می دهد تا ارتفاع صندلی تنظیم شود تا انتقال بین سطوح با ارتفاع های مختلف تسهیل شود. بیماران همچنین می توانند به مدت طولانی به راحتی روی صندلی بنشینند،

همچنین می توان بیماران را روی توالت چرخاند تا به آنها اجازه دهد روده های خود را مستقیماً در کاسه توالت تخلیه کنند. این برای مراقب در مقایسه با کالاهای سنتی بسیار بهداشتی تر و راحت تر است. صندلی انتقال ضد آب است، بنابراین بیماران می توانند در حالی که روی صندلی نشسته اند، بلافاصله پس از حرکت دوش بگیرند.

صندلی انتقال ویلچر برای جابجایی بیمار از اتاقی به اتاق دیگر است.

برنامه های کاربردی
این دستگاه ها عمدتاً در بیمارستان ها و بخش های اورژانس برای جابجایی بیماران ضعیف یا دارای مشکلات حرکتی استفاده می شوند.

فن آوری ها
چنین صندلی هایی معمولا دستی هستند. برخی از آنها تاشو هستند، با چرخ های عقب کوچک برای جمع و جور. با این حال، آنها نمی توانند توسط بیمار به پیش رانده شوند. برای افزایش راحتی، مدل‌های خاصی دارای پشتی هستند که می‌توان آن‌ها را برای تطبیق مورفولوژی بیمار تنظیم کرد. از نسخه های غیر مغناطیسی برای انتقال بیماران به اتاق MRI استفاده می شود.

نحوه انتخاب
انتخاب به اندازه، وزن، قابلیت مانور و حمل و جابجایی صندلی بستگی دارد، همه اینها تابعی از ناحیه ای است که از آن استفاده می شود. استفاده در فضای داخلی در مقابل فضای باز، وجود راهروهای باریک و ملاحظات مشابه را در نظر داشته باشید.

 

 


لینک کوتاه مقاله
لینک کپی شد

مقالات تازه

ابطال سند رسمی

ابطال سند رسمی

اعتراض ثالث اصلی و طاری چیست؟

اعتراض ثالث اصلی و طاری چیست؟

مسئولیت مالک نسبت به پرداخت بدهی های ملک

مسئولیت مالک نسبت به پرداخت بدهی های ملک

مروری بر وظایف مشاور حقوقی

مروری بر وظایف مشاور حقوقی

نکاتی مهم در مورد آب های غنی شده

نکاتی مهم در مورد آب های غنی شده

دعوای الزام به صورت مجلس تفکیکی چیست؟

دعوای الزام به صورت مجلس تفکیکی چیست؟

دعوای الزام به تنظیم سند اعیانی چیست؟

دعوای الزام به تنظیم سند اعیانی چیست؟

موارد استفاده و عوارض اریترومایسین

موارد استفاده و عوارض اریترومایسین

الزام به تنظیم سند رسمی اجاره چیست؟

الزام به تنظیم سند رسمی اجاره چیست؟

موارد استفاده و عوارض لورازپام

موارد استفاده و عوارض لورازپام

با یوگا کمر درد خود را درمان کنید

با یوگا کمر درد خود را درمان کنید

علل و درمان بیماری اندومتریوز

علل و درمان بیماری اندومتریوز

بهترین مواد غذایی مناسب بارداری

بهترین مواد غذایی مناسب بارداری

کاهش وزن سریع با صبحانه مناسب

کاهش وزن سریع با صبحانه مناسب

مشاوره وکیل حقوقی در چه زمینه هایی است؟

مشاوره وکیل حقوقی در چه زمینه هایی است؟

چه دعواهایی نیاز به دخالت وکیل دعاوی تجاری دارند؟

چه دعواهایی نیاز به دخالت وکیل دعاوی تجاری دارند؟

خطرات چربی شکمی

خطرات چربی شکمی

تشخیص انحراف چشم تا درمان آن

تشخیص انحراف چشم تا درمان آن

جرایم سایبری کدم‌اند و دلایل بروز آن ها

جرایم سایبری کدم‌اند و دلایل بروز آن ها

مراحل طرح شکایت از پزشک به کمک وکیل دعاوی پزشکی دارویی

مراحل طرح شکایت از پزشک به کمک وکیل دعاوی پزشکی دارویی

موارد مهم در خصوص انتخاب وکیل دعاوی بانکی

موارد مهم در خصوص انتخاب وکیل دعاوی بانکی

علل، علایم و درمان فتق دیسک بین مهره ای

علل، علایم و درمان فتق دیسک بین مهره ای

چگونه فیلتر تصفیه آب بسازیم؟

چگونه فیلتر تصفیه آب بسازیم؟

راهکارهای مفید و موثر برای درمان سریع‌تر اسهال

راهکارهای مفید و موثر برای درمان سریع‌تر اسهال

خواص و مزایای مصرف امگا ۶

خواص و مزایای مصرف امگا ۶

مطالب مرتبط

توسعه یافته توسط بلوط