کمر درد در دوران بارداری
برای بسیاری از زنان، یکی از بزرگترین شکایات در دوران بارداری، کمردرد است! بین نیم تا سه چهارم زنان باردار کمردرد را تجربه خواهند کرد.
در حالی که تشخیص دقیق علت کمردرد در مراحل بعدی بارداری آسان است (نکته: شکم را سرزنش کنید)، پشت کمردرد در سه ماهه اول چیست؟ در اینجا چیزی است که باید انتظار داشت.
علل کمردرد در اوایل بارداری
اوایل بارداری
کمردردی که در دوران بارداری تجربه می کنید، عوامل زیادی دارد. برای برخی از زنان، این در واقع نشانه اولیه بارداری است. اگر در سه ماهه اول کمردرد را تجربه می کنید، ممکن است چند مقصر وجود داشته باشد.
افزایش هورمون
در طول بارداری، بدن هورمون هایی ترشح می کند که به نرم شدن و شل شدن رباط ها و مفاصل لگن کمک می کند. این برای زایمان کودک شما در اواخر بارداری مهم است. اما هورمون ها فقط در لگن شما کار نمی کنند. آنها در سراسر بدن شما حرکت می کنند و بر تمام مفاصل شما تأثیر می گذارند. در سه ماهه اول بارداری، این نرم شدن و شل شدن می تواند به طور مستقیم روی کمر شما تأثیر بگذارد. شما اغلب این را به شکل درد و درد احساس خواهید کرد.
فشار
استرس می تواند عاملی برای کمردرد باشد، چه باردار باشید و چه نباشید. استرس باعث افزایش درد و سفتی عضلانی می شود، به ویژه در نقاط ضعف. اگر هورمونها از قبل روی مفاصل و رباطهای شما خراب میکنند، کمی اضطراب در مورد کار، خانواده، بارداری یا هر چیز دیگری میتواند کمک زیادی به درد کمر شما کند.
سه ماهه دوم و سوم
همانطور که بارداری شما پیشرفت می کند، عوامل دیگری می توانند برای تشدید این درد در کمر نقش داشته باشند.
جابجایی مرکز ثقل
همانطور که شکم شما بزرگتر می شود، مرکز ثقل شما به جلو می خزد. این می تواند منجر به تغییراتی در وضعیت شما شود که می تواند بر نحوه نشستن، ایستادن، حرکت و خواب شما تأثیر بگذارد. وضعیت نامناسب، ایستادن برای مدت طولانی و خم شدن، می تواند باعث ایجاد یا تشدید کمردرد شود.
افزایش وزن
کمر شما باید وزن در حال رشد کودک را نیز تحمل کند، که می تواند عضلات را تحت فشار قرار دهد. وضعیت نامناسب بدن را به ترکیب اضافه کنید، و کمردرد اساساً اجتناب ناپذیر است.
زنانی که اضافه وزن دارند یا قبل از باردار شدن کمردرد داشته اند، در دوران بارداری خود بیشتر در معرض خطر کمردرد هستند.
درمان کمردرد اولیه در دوران بارداری
مهم نیست که در چه مرحله ای از بارداری خود هستید، راه هایی برای درمان کمردرد وجود دارد. احتمالاً نمی توانید به طور کامل از آن پیشگیری کنید، اما می توانید به کاهش درد کمک کنید.
این نکات را برای کاهش کمردرد در طول بارداری دنبال کنید.
وقتی نشسته اید یا ایستاده اید، روی حفظ وضعیت بدنی خوب تمرکز کنید. صاف بایستید، قفسه سینهتان بالا باشد و شانههایتان به عقب و ریلکس باشد.
سعی کنید از ایستادن طولانی مدت خودداری کنید. اگر زیاد روی پا هستید، سعی کنید یک پا را روی یک سطح مرتفع استراحت دهید.
اگر نیاز به برداشتن چیزی دارید، به یاد داشته باشید که به جای خم شدن در ناحیه کمر، چمباتمه بزنید.
از بلند کردن وسایل سنگین خودداری کنید.
کفش های معقولی بپوشید که پشتیبانی می کنند.
سعی کنید به پهلو بخوابید، نه به پشت، با بالش هایی که برای حمایت ملایم زیر شکم و بین زانوها قرار دارند.
تمرینات ایمن بارداری را که برای تقویت و حمایت از شکم و کمر طراحی شده اند، انجام دهید.
همانطور که شکم شما رشد می کند، پوشیدن یک لباس یا کمربند برای کمک به کاهش فشار از روی کمر خود در نظر بگیرید.
در مورد کایروپراکتیک های محلی که در مراقبت های مربوط به بارداری تخصص دارند تحقیق کنید و در مورد اینکه چگونه یک تنظیم می تواند به تسکین کمردرد کمک کند بیشتر بیاموزید.
هنگام نشستن، سعی کنید پاهای خود را بالا بیاورید و مطمئن شوید که صندلی شما پشتیبانی خوبی از پشت دارد. برای حمایت بیشتر از کمر از یک بالش کمری استفاده کنید.
سعی کنید استراحت کافی داشته باشید.
اگر به نظر می رسد کمردرد شما با سطح استرس شما مرتبط است، چیزهایی مانند مدیتیشن، یوگای قبل از تولد و استراحت بیشتر می توانند راه های مفیدی برای مدیریت سطح استرس شما باشند.
میتوانید از کمپرس یخ برای تسکین کمردرد استفاده کنید و ماساژهای دوران بارداری نیز میتوانند به طرز شگفتانگیزی آرامشبخش و آرامبخش باشند. اگر کمردرد شما بیش از حد است، با پزشک خود در مورد داروهایی برای درمان التهاب صحبت کنید. شما نباید هیچ دارویی را بدون تایید پزشک خود مصرف کنید.
چه زمانی با پزشک خود تماس بگیرید
کمردرد معمولاً بخشی طبیعی از بارداری است. اما در برخی موارد، می تواند نشانه مشکلات جدی مانند زایمان زودرس یا عفونت دستگاه ادراری باشد.
کمردردی که با تب، سوزش در هنگام ادرار یا خونریزی واژینال همراه است را نباید نادیده گرفت. اگر این علائم را تجربه کردید، بلافاصله با پزشک خود تماس بگیرید.
مراحل بعدی
کمردرد برای اکثر خانم ها بخشی از بارداری طبیعی است، اگر ناراحت کننده باشد. در سه ماهه اول، کمردرد معمولا با افزایش هورمون ها و استرس مرتبط است. اگر قبل از بارداری تجربه کرده اید، یا اگر اضافه وزن داشته باشید، ممکن است در دوران بارداری خود در معرض خطر بیشتری برای کمردرد باشید.
شما می توانید با اجتناب از ایستادن بیش از حد، پوشیدن کفش های حمایتی و تمرکز بر وضعیت مناسب، کمردرد را به حداقل برسانید. در حالی که به احتمال زیاد نمی توانید کمردرد را به طور کامل درمان کنید، لازم نیست رنج بکشید. در صورت امکان از کمپرس یخ برای تسکین و از فنر برای ماساژ قبل از تولد استفاده کنید. مراقبت های کایروپراکتیک همچنین ممکن است در به حداقل رساندن کمردرد در تمام مراحل بارداری شما موثر باشد.
سوال:
آیا ماساژهای دوران بارداری و مراقبت های کایروپراکتیک در سه ماهه اول بارداری بی خطر هستند؟بیمار ناشناس
پاسخ:
مراقبت های کایروپراکتیک و پیام درمانی معمولاً در سه ماهه اول بارداری مشکلی ندارند. همانطور که گفته شد، شما باید به دنبال یک متخصص کایروپراکتیک و یک ماساژ درمانی باشید که به طور ویژه برای مراقبت از زنان باردار آموزش دیده اند. برخی در مراقبت های دوران بارداری و برخی در مراقبت های پس از زایمان تخصص خواهند داشت. چند گواهینامه وجود دارد، بنابراین کمی تحقیق کنید تا در مورد نوع گواهینامه ای که پزشک شما دارد یا می خواهید که پزشک شما چه نوع گواهینامه ای را در زمانی که از شما مراقبت می کند، کسب کند. یک کایروپراکتیک همچنین تمرینات و کشش هایی را ارائه می دهد که برای استفاده در دوران بارداری بی خطر هستند.
کمردرد در دوران بارداری: ۷ نکته برای تسکین
کمردرد در دوران بارداری تعجب آور نیست، اما هنوز هم سزاوار توجه است. هفت راه برای تسکین کمردرد در دوران بارداری را در نظر بگیرید - از وضعیت بدنی خوب و فعالیت بدنی گرفته تا درمان های مکمل.
کمردرد در دوران بارداری یک شکایت رایج است - و جای تعجب نیست. شما در حال افزایش وزن هستید، مرکز ثقل شما تغییر می کند و هورمون های شما باعث شل شدن رباط های مفاصل لگن می شوند. با این حال، اغلب می توانید از کمردرد در دوران بارداری پیشگیری کرده یا آن را کاهش دهید. هفت راه برای کمک به کمردرد بارداری را در نظر بگیرید.
1. وضعیت بدنی خوب را تمرین کنید
همانطور که کودک شما رشد می کند، مرکز ثقل شما به جلو منتقل می شود. برای جلوگیری از افتادن به سمت جلو، ممکن است با تکیه دادن به عقب جبران کنید - که می تواند عضلات کمر را تحت فشار قرار دهد و به کمردرد در دوران بارداری کمک کند. این اصول وضعیت بدنی خوب را در ذهن داشته باشید:
صاف و بلند بایستید.
سینه خود را بالا نگه دارید.
شانه های خود را عقب نگه دارید و آرام باشید.
زانوهای خود را قفل نکنید.
هنگامی که می ایستید، برای بهترین تکیه گاه از یک پایه راحت و پهن استفاده کنید. اگر مجبورید برای مدت طولانی بایستید، یک پا را روی یک چهارپایه پایین استراحت دهید - و برای استراحت های مکرر وقت بگذارید.
وضعیت خوب همچنین به معنای نشستن با احتیاط است. صندلی را انتخاب کنید که پشت شما را نگه دارد یا یک بالش کوچک در پشت کمر خود قرار دهید.
2. ابزار مناسب را تهیه کنید
کفشهای پاشنهدار – نه صاف – با قوس خوب بپوشید. از کفش های پاشنه بلند که می تواند تعادل شما را بیشتر به جلو تغییر دهد و باعث زمین خوردن شما شود، خودداری کنید.
همچنین ممکن است به فکر بستن کمربند حمایتی برای بارداری باشید. اگرچه تحقیقات در مورد اثربخشی کمربندهای حمایتی زایمان محدود است، برخی از زنان حمایت اضافی را مفید می دانند.
3. به درستی بلند کنید
هنگام بلند کردن یک جسم کوچک، چمباتمه بزنید و با پاهای خود بلند شوید. از کمر خم نشوید یا با پشت بلند نکنید. دانستن محدودیت های خود نیز مهم است. اگر به کمک احتیاج داشتی بگو.
4. به پهلو بخوابید
به پهلو بخوابید نه به پشت. یک یا هر دو زانو را خم نگه دارید. استفاده از بالش های حاملگی یا پشتیبان را بین زانوهای خمیده، زیر شکم و پشت خود در نظر بگیرید.
5. گرما، سرما یا ماساژ را امتحان کنید
در حالی که شواهدی برای حمایت از اثربخشی آنها محدود است، ماساژ یا استفاده از یک پد گرم کننده یا کیسه یخ روی کمر ممکن است کمک کند.
6. فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود بگنجانید
فعالیت بدنی منظم می تواند کمر شما را قوی نگه دارد و ممکن است کمردرد را در دوران بارداری تسکین دهد. با تأیید پزشک، فعالیتهای ملایم مانند پیادهروی یا ورزش در آب را امتحان کنید. یک فیزیوتراپ همچنین می تواند حرکات کششی و تمریناتی را به شما نشان دهد که ممکن است کمک کند.
همچنین ممکن است کمر خود را کشش دهید. روی دست ها و زانوهای خود استراحت دهید و سر را در راستای پشت خود قرار دهید. شکم خود را بکشید، پشت خود را کمی گرد کنید. چند ثانیه در این حالت بمانید، سپس شکم و کمر خود را شل کنید - کمر خود را تا حد امکان صاف نگه دارید. به تدریج تا 10 تکرار کار کنید. از پزشک خود در مورد سایر تمرینات کششی نیز سوال کنید.
7. درمان های مکمل را در نظر بگیرید
برخی تحقیقات نشان می دهد که طب سوزنی ممکن است کمردرد را در دوران بارداری تسکین دهد. درمان کایروپراکتیک ممکن است برای برخی از زنان نیز آرامش ایجاد کند. با این حال، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است. اگر در حال بررسی یک درمان مکمل هستید، آن را با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود در میان بگذارید. حتما به پزشک کایروپراکتیک یا طب سوزنی بگویید که باردار هستید.
بدانید چه زمانی باید با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود مشورت کنید
اگر در دوران بارداری کمردرد شدید یا کمردردی دارید که بیش از دو هفته طول می کشد، با پزشک خود صحبت کنید. او ممکن است داروهایی مانند استامینوفن (تیلنول، دیگران) یا سایر درمان ها را توصیه کند.
به خاطر داشته باشید که کمردرد در دوران بارداری ممکن است نشانه زایمان زودرس یا عفونت دستگاه ادراری باشد. اگر در دوران بارداری کمردردی دارید که با خونریزی واژن، تب یا سوزش در هنگام ادرار همراه است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید.
مقالات تازه

ابطال سند رسمی

اعتراض ثالث اصلی و طاری چیست؟

مسئولیت مالک نسبت به پرداخت بدهی های ملک

مروری بر وظایف مشاور حقوقی

نکاتی مهم در مورد آب های غنی شده

دعوای الزام به صورت مجلس تفکیکی چیست؟

دعوای الزام به تنظیم سند اعیانی چیست؟

موارد استفاده و عوارض اریترومایسین

الزام به تنظیم سند رسمی اجاره چیست؟

موارد استفاده و عوارض لورازپام

با یوگا کمر درد خود را درمان کنید

علل و درمان بیماری اندومتریوز

بهترین مواد غذایی مناسب بارداری

کاهش وزن سریع با صبحانه مناسب

مشاوره وکیل حقوقی در چه زمینه هایی است؟

چه دعواهایی نیاز به دخالت وکیل دعاوی تجاری دارند؟

خطرات چربی شکمی

تشخیص انحراف چشم تا درمان آن

جرایم سایبری کدماند و دلایل بروز آن ها

مراحل طرح شکایت از پزشک به کمک وکیل دعاوی پزشکی دارویی

موارد مهم در خصوص انتخاب وکیل دعاوی بانکی

علل، علایم و درمان فتق دیسک بین مهره ای

چگونه فیلتر تصفیه آب بسازیم؟

راهکارهای مفید و موثر برای درمان سریعتر اسهال

خواص و مزایای مصرف امگا ۶